Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем след теглене без кука

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
    и колко е налягането. я виж на капачката на разширителния съд колко пише, 0,7 бара ли беше а температурата е под 90 градуса
    Малко ли ти си струва за пластмаса?
    GTV

Comment

Венци - около1.5бар., а температурата може да стигне и 110 градуса, .... че и повече
      Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
      156 1.8TS 16V (01.2001)
      147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
      0879369082

Comment

Репатрак, няма да ти вземе мн, или виж сервиза дали има някаква кола за пренасяне на автомобили! Приятели от някоя автокъща ако имат!?
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Радиатор намерих... Много и искрени благодарности на NightRider за помощта. А това с лепенето го изключих още вчера. Както казахте вие, ще го залепя и после като карам само за това да мисля и да се притеснявам, кога ще се прецака пак...
          Alfa Romeo - 156 - 1999 - 1.8 16V Twin Spark

Comment

Човек се учи докато е жив. А той е млад и зелен един вид. Намерих му радиатор, трябваше да мине и да си го вземе. Е, и да го монтира. Дано се справи и това да му е за урок. Благодаря и на Scarface за отзивчивостта
            156 1.8TS 16V (01.2001)
            0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
              Човек се учи докато е жив. А той е млад и зелен един вид. Намерих му радиатор, трябваше да мине и да си го вземе. Е, и да го монтира. Дано се справи и това да му е за урок. Благодаря и на Scarface за отзивчивостта

Comment

Първоначално публикувано от aleck Покажи съобщение
                Весели празници!
                156 1.8TS 16V (01.2001)
                0879369082

Comment

Първоначално публикувано от Vins Покажи съобщение
                  Малко ли ти си струва за пластмаса?
                  не знам в кой свят живеете. в момента всички водопроводни инсталации се правят с ППР тръби, като връзката се прави чрез спояване а налягането е доста по-високо
                  точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                    не знам в кой свят живеете. в момента всички водопроводни инсталации се правят с ППР тръби, като връзката се прави чрез спояване а налягането е доста по-високо
                    В сегашния. Само не си обяснил тази пластмаса дали е ППР и евентуално как ще нанижеш пистолета и как ще прихлупиш двата детайла
                    156 1.8TS 16V (01.2001)
                    0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
                      В сегашния. Само не си обяснил тази пластмаса дали е ППР и евентуално как ще нанижеш пистолета и как ще прихлупиш двата детайла
                      единствено от значение е дали е термореактивна или термопластична а какъв точно тип е, както вече казах е означено върху нея.
                      точка

Comment

Готово, вече съм с нов радиатор и съм пушка... Цялата работа, с разглобяване и сглобяване ми отне точно два часа.... Следвах инструкциите на колегите от форума, разбира се..... След това щастлив, че съм готов запалих и за почнах да чакам докато загрее.... но тя загря почти до 120 градуса а, перката не се включва.... прегледах всичко още 10 пъти, обаждах се на кого ли не, и така още 1 час. Накрая установих, че проблема е в буксата на топлинния датчик, счупена е, и не дава контакт както трябва. Закрепих положението до утре. В 9:30 съм при Scarface да си набавя нова букса. Искрени благодарности на NightRider и на tonov за инструкциите по темата за смяната на радиатор... Благодаря и на всички останали за съпричастността и за съветите.

Comment

Радвам се, че всичко е наред. Съжалявам само, че малко те обърках по телефона с датчика, ама ме хвана в крачка и нямаше как да отворя компа и тъпите навици с 33-ките ме подведоха, а и ти създадоха малко главоболия. Но не очаквах, че клемата ти е счупена така гадно - да ти работи стрелковия показател на температурата, а да нямаш сигнал към компа. Все пак тази кола до тегленето е била ОК. Мисля, че едно кабелче и едно ФЕС ще са ти от полза - веднага щеше да хванеш проблема. Замисли се, не е толкова сложно.
                          Весело на всички четящи
                          Last edited by NightRider; d.m.y г., 22:19. Основание: допълнение
                          156 1.8TS 16V (01.2001)
                          0879369082

Comment

Working...
                          X